hero image

Leclerc szerint sem lesz harcban a címért a Mercedes

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Ilyen közelről fotózták a fotósok Pérez hatalmas balesetét Monacóban (fotók)

FORMA-1

20 éve sem bírtak Michael Schumacherrel az ellenfelek

FORMA-1

Ma 59 éve szerezte első dobogóját az F1 nagy legendája

FORMA-1

Fotókon Matt Damon látogatása a McLarennél

Motorsport.hu
2022/05/06 06:34
A Ferrari versenyzője, Charles Leclerc tiszteletteljesen nyilatkozott a Mercedes csapatáról, viszont úgy véli, hogy hiába oldják meg a problémáikat, idén már nem lesznek harcban a világbajnoki címért.
Ajánlott Harry Potter lett Charles Leclerc-ből a Ferrarinál (videó)

A Mercedes a négy futam alatt két dobogós helyezést tudott szerezni, és egyelőre nehéz elképzelni, hogy rövid távon el tudnának jutni a Ferrari vagy a Red Bull szintjére, miközben hamarosan az év ötödik F1-es futamára fog sor kerülni.

CNN a Ferrari-pilóta Charles Leclerc-t kérdezte a csillagos márkáról, és bár a monacói tiszteletteljesen beszélt Hamilton és Russell csapatáról, azt is hozzátette, szerinte nem lesznek harcban a világbajnoki címért idén.

„Sosem írnám le őket, mivel egy nagyon erős csapatról van szó, ezt már a múltban is megmutatták. Viszont az is igaz, hogy a szezon eleje óta szenvednek, és úgy tűnik, meglehetősen nagy gondjaik vannak, vélhetően időbe fog telni, mire ki tudják javítani ezeket.”

„Szóval nem tudom. Talán a világbajnoki címért nem lesznek harcban idén, de elég biztos vagyok abban, hogy a szezon egy bizonyos pontján versenyeket fognak nyerni” – mondta Leclerc.