hero image

Leclerc-t a karórája ellopásáról kérdezték, azt mondta, nem ment simán a dolog

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Charles Leclerc szerezte a Ferrari első 2023-as pole-pozícióját az F1-es Azeri Nagydíjon!

FORMA-1

Videó: Gasly autója az edzésen kigyulladt, az időmérőn összetört

FORMA-1

Szinte minden autóban kicseréltek valamit a hajtásláncban az FIA enyhítése után

FORMA-1

Verstappen az élen az Azeri Nagydíj egyetlen szabadedzésén, bajban az Alpine

Motorsport.hu
2022/04/22 06:42
A Ferrari versenyzőjének, Charles Leclerc-nek az imolai versenyhétvége kezdete előtt néhány nappal ellopták a sokat érő Richard Mille-karóráját – erről is megkérdezték Imolában a négyszeres futamgyőztest.
Ajánlott „Szerintem Ericsson eltalált” – ikonikus rádiózás és safety car mögötti ütközés Bakuból

A hét korábbi részében Charles Leclerc-t meglopták: a csuklójáról megszerezték a körülbelül 320 ezer dollárt, vagyis több mint 100 millió forintot érő Richard Mille-karóráját, a rendőrség pedig keresi az elkövetőt.

Természetesen az esetről megkérdezték a Ferrari pilótáját, aki nem akart belemenni a részletekbe, azt viszont elárulta, hogy a rablás nem ment annyira simán, mint amit a sajtóban olvasni lehet róla:

„Nem akarok túlzottan belemenni a részletekbe. Nem volt kiválónak nevezhető az élmény, ennél nem mondhatok többet” – idézte Leclerc-t a RacingNews365, majd így folytatta:

„Nyilvánvalóan a rendőrség most vizsgálja az ügyet, próbálják megtalálni a rablót. Maga a dolog nem ment annyira simán, mint amit olvasni lehet róla. Összességében teljes mértékben a hétvégére fókuszálok, és ez nem lesz hatással a hétvégémre” – szögezte le a pontverseny éllovasa.

Eközben hivatalossá vált, hogy a Ferrari legalább 2024 végéig a jelenlegi párosával, azaz Leclerc-rel és Sainzcal fog rajthoz állni, íme, a részletek.