hero image
dppi

Lelátói nézetből Pérez F1-es drámája Mexikóból

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2023/10/30 16:55
Sergio Pérez ilyen gyorsan még nem fejezett be Mexikói Nagydíjat, noha jó esélyei lehettek volna arra, hogy legalább dobogóra álljon.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Pérez úgy döntött, kockázatot vállal a Mexikói Nagydíj startjánál, amivel általánosságban nem is lett volna baj, de idén túl sokat hibázik. Talán biztonságosabb lett volna, ha egy-két hellyel hátrébb marad, majd megugrik.

Túl sokat akart, aminek meglett az eredménye, és már nem tudott mit tenni, ahogyan a Red Bull szerelői sem. Drámai volt a helyzet, a közönség sem hitte el, amit lát, mert arra számítottak, hogy dobogón ünneplik a kedvencüket.

Pérez a garázsban már a könnyeivel küszködött, és tudta jól, komoly csalódást okozott. Ha így folytatja tovább, még a második helyét is elveszítheti a bajnokságban, ami több mint kellemetlen lenne.

A 220 pontos Hamilton már csak 20 pontra van, ami ugyancsak beszédes. Nem maradt hátra sok futam, míg Verstappen lassan 500 pontnál jár, és ez is csak arra mutat rá, hogy igen nagy a differencia a Red Bullok között.

A lelátóról is videóra vették a drámát, mintha csak érezték volna, mi fog történni. A közönség reakciója is beszédes volt, és rögtön tudták, hogy ebből vasárnap biztosan nem lesz ünneplés, csak szomorúság.