hero image

Lenyűgöző otthoni szimulátort épített Vettelnek az Aston Martin! (képek)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Charles Leclerc szerezte a Ferrari első 2023-as pole-pozícióját az F1-es Azeri Nagydíjon!

FORMA-1

Videó: Gasly autója az edzésen kigyulladt, az időmérőn összetört

FORMA-1

Szinte minden autóban kicseréltek valamit a hajtásláncban az FIA enyhítése után

FORMA-1

Verstappen az élen az Azeri Nagydíj egyetlen szabadedzésén, bajban az Alpine

Motorsport.hu
2022/03/15 06:43
A négyszeres világbajnok Sebastian Vettel svájci otthona egy lenyűgöző szimulátorral bővült, ami megkönnyíti a felkészülését a versenyhétvégékre.
Ajánlott „Szerintem Ericsson eltalált” – ikonikus rádiózás és safety car mögötti ütközés Bakuból

Az Aston Martin hétfőn a hivatalos honlapján írt arról, hogy készítettek egy otthoni szimulátort a négyszeres világbajnok versenyzőjüknek, Sebastian Vettelnek, aminek az alapja egy tavalyi, AMR21-es kasztni.

Vettel és a csapat még tavaly döntött úgy, hogy megépíti a szimulátort, amellyel a német felkészülhet a különböző versenypályákra, illetve beállításokat is kipróbálhat – ebben pedig nagy segítségére van az összesen öt hónapos munkát felölelő szimulátor.

Az elkészítéshez tehát az AMR21-es kasztnit, Vettel ülését és a szimulátortervező és -gyártó ProSim segítségét is igénybe vették, a minél realisztikusabb élmény céljából pedig három képernyő is megtalálható a cockpit előtt.

Sebastian Vettel szerződése a 2022-es év végén lejár, és egyelőre nem tudni, folytatni fogja-e a népszerű versenyző, mindenesetre nem arról árulkodik a szimulátoros projektje, hogy a befejezésen gondolkodna.