hero image
dppi

Lewis Hamilton a szezon egyik legnagyobb előzését mutatta be a Las Vegas-i Nagydíjon (videó)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2023/11/21 12:59
Sokat nem gondolkozott a brit világbajnok rekorder, és ismét bizonyította, hogy még mindig sok van benne.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Voltak pillanatok, amikor úgy tűnt, Lewis Hamilton ideje korán vonulhat vissza. Akkor sem kaphattak volna túl nagy sokkot a szurkolók, mert már így is hét világbajnoki címet nyert a Forma-1-ben.

Egyetlen egy lépésre van attól, hogy megdöntse Michael Schumacher rekordját, amiben eddig Verstappen rendre meg tudta akadályozni. Már három szezon óta akadályozza Hamiltont, aki nem lesz fiatalabb, de még mindig az egyik legjobb.

Lewist egyértelműen motiválhatja, hogy egyedül övé lehet a nagy rekord, de ha Verstappen így folytatja tovább, szintén közel kerülhet ehhez pár esztendőn belül. A Mercedes világbajnoka viszont csak saját magával foglalkozik, így volt ez Las Vegasban is.

Imádta a helyszínt, a csillogást, sok sztárral találkozott odakint, és a versenyen sem unatkozott. Sőt, az egyik legnagyobb előzést mutatta be a szezonban, amivel sokan egyet tudnának érteni a közönség soraiból.

Szerencsére a kamerák mindent rögzítettek, így egészen közelről nézhetjük meg, ahogyan Hamilton elhúz egy olyan manőver végén, amit nem sokan vállaltak volna be. A rekorder azonban megcsinálta, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga.