Egy nagyon komoly verdával jelent meg Lewis Hamilton a Japán Nagydíjon, ami abszolúte megy a stílusához.

Lewis Hamilton számára nehéz lesz a búcsú az év végén, mivel fiatalkora óta a Mercedes fontos szerepet játszott az életében. Mindig is olyan autókkal versenyzett, amiket a német gyártó motorja hajtott. Most azonban egy új korszak kezdődik számára, és meghozta azt a döntést, amiben sokan már nem hittek.

Évek óta pletykáltak arról, hogy a Ferrari versenyzője lehet, most pedig már ott tartunk, hogy aláírt szerződése van az olaszokkal. Azt is tudni, hogy Carlos Sainz Jr. helyére érkezik, így részben hasonló helyzet állt elő, mint amikor Fernando Alonso fogadta el a Ferrari ajánlatát, majd Kimi Räikkönennek megköszönték a munkát.

Akkor a finn akkora végkielégítést kapott, hogy abból élete végéig elélhetett volna. Később visszatért, és nemcsak a Forma-1-be, hanem a Ferrarihoz is, és megint letette a névjegyét, ráadásul még mindig az a legutóbbi egyéni címe a csapatnak, amit Räikkönen húzott be nevető harmadikként 2007-ben Hamilton és Alonso előtt.

Hamilton fejben már a Ferrarihoz készülődhet, de jelenleg a Mercedesért tesz meg mindent. A Japán Nagydíjra is rendkívül stílszerűen érkezett meg, és egy olyan céges autóval futott be, amire nehéz szavakat találni. Egy igen komoly lakás ára, tele olyan luxussal, amiről az ember még álmodni sem mer igazán.  

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL