Nem lehet azt mondani, hogy George Russell ne lenne motivált, mert nagyon is az, még kerékpározásközben is F1-es felvételeket elemez.

Nagyon gyorsan telik az idő, hiszen George Russell már 26 esztendős, de még mindig nem lehet azt mondani, hogy kiöregedőben lenne. Távolról sem, mostanában fog megérkezni a csúcsra a teljesítményét illetően. Azt követően pedig éveken át tarthatja azt a szintet, amiben Fernando Alonso komoly példa lehet számára.

Nem mellesleg nagyon jó barátok, és reális esély nyílhat arra, hogy csapattársak legyenek. Ha a Mercedes felajánlja Alonsónak az ülést, aligha fog rá nemet mondani, bár jelenleg az Aston Martin kb ugyanazon a szinten van, és semmi garancia nincs arra, hogy a német gyártó csapata a közeljövőben visszatér az élre.

Alonso mindenképpen kockáztatni fog, mert ha az Aston Martinnál marad, az is kockázat, hiszen, ha a Mercedes visszatér az élre, azt utólag nagyon bánná. Meglátjuk, hogy mit hoz a jövő, sok múlik majd azon a bizonyos döntésen, viszont nemcsak a spanyol világbajnok opció a Ferrarihoz távozó Hamilton helyére.

Ami biztos, hogy Russell stabil, fiatal, és kellő tapasztalattal rendelkezik, bárki is legyen a csapattársa jövőre. A motiváltságával sincs gond, és minden lehetőséget felhasznál arra, hogy tovább fejlődjön. Az edzések alkalmával is ezt teszi, és míg sokan mások csak nézelődnek, Russell akkor is dolgozik.

A videóban látni, hogy egy laptop van előtte tekerés közben, és egy onboard felvételt elemez. A Mercedesen keresztül bármilyen onboardot megkaphat, akár Hamiltonét is, melyekből igencsak sokat lehet tanulni. Ezek az apró momentumok is számítanak, és ez csak egy a sok közül, amit az F1-es pilóták csinálnak a háttérben.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL