Ezúttal egy lazább, sportosabb szettet választott Lewis Hamilton, de így is felhívta magára a figyelmet.

Továbbra sem mondhatjuk azt, hogy Lewis Hamilton élete formájában versenyez. Sőt, talán ilyen gyenge formában még nem is volt az F1-es pályafutása alatt, legalábbis magához képest, nemigazán jön ki számára a lépés. Talán csak egy váltásra van szüksége, amire igent mondott, aláírt a Ferrarihoz.

Annak a Sainz-nak veszi át a helyét Maranellóban, aki jelenleg az egyik legjobb formában versenyző pilóta, és más fokozatra kapcsolat a bejelentés után. Leclerc-nek egyre több problémája van a spanyollal, és ez csak a kezdet, ez egy nagyon hosszú és kemény szezon lehet számára emiatt.

Hamilton szerződése miatt a Ferrari több milliárd euróval ér többet a tőzsdén, és ha jól fog teljesíteni, ez az érték tovább nőhet. Jelenleg azonban a Mercedesnél nem parádézik, és az időmérős hibája nagyon sokba került. Már a Q1-ben búcsúzott, ami gyakorlatilag tönkre is tette az esélyeit vasárnapra.

A trendisége viszont változatlan, a legdivatosabb pilótáról beszélünk, aki minden egyes nap előrukkol valami újjal. Most sem volt ez másképp, ezúttal egy laza, trendi szettet választott, ami kifejezetten jól áll neki. Kíváncsian várjuk, hogy áll neki majd a piros, és a stílusa mennyit fog változni a Ferrari miatt.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL