hero image
DPPI

Lewis Hamilton nagyon megnézte magának a McLarent

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Megérkeztek a legjobb F1-es belsőkamerás felvételek a Japán Nagydíjról

FORMA-1

Hamilton necces előzése Alonso ellen Suzukából (videó)

FORMA-1

Alonso megérdemelné a Red Bull ülését

FORMA-1

Aggódhat a Ferrari és a Mercedes

Motorsport.hu
2023/07/11 00:28
A hétszeres világbajnok közelről vette szemügyre a McLarent, ami hirtelen nagyon gyors autóvá vált a Forma-1-ben.
Ajánlott Videó: Fernando Alonso zseniális rajtja, majd laza rádiózása

Az idei év egyik legnagyobb csalódása a McLarent, egészen idáig, mert valami történt. Valamit találhattak a McLarennél, hiszen a Brit Nagydíjon egyértelműen a második erő tudtak lenni a Red Bull mögött.

Ez pedig igen rossz hír a Mercedes, az Aston Martin és a Ferrari számára. Hogy mit hoz a folytatás, senki sem tudja, ám könnyen lehet, hogy a McLaren is beszáll a játékba a dobogókért, amivel csak színesebbé válhatnak a futamok.

Sokan reménykednek ebben, bár Max Verstappen továbbra sem engedi át az első helyet. A Red Bull holland versenyzője élete szezonját futja eddig, és ha így folytatja, ezt talán soha nem múlja felül, de más sem.

Mindenesetre jelenleg többen beszélnek a McLarenről, mint a Red Bullról. Lando Norris egészen a második helyig jutott Silverstone-ban vasárnap, de a csapattársa sem volt messze attól, hogy dobogós legyen.

Lewis Hamilton kihasználta az alkalmat, és egészen közelről nézte meg a McLarent, ami az ő érdeklődését is felkeltette. A korábbi csapata ezúttal képes volt borsot törni az orra alá, ami igen ritka.