hero image
DPPI

Lewis Hamilton nagyon megnézte magának a McLarent

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón a 2024-es F1-es tesztek leggyorsabb köre – on-board a Ferrarival!

FORMA-1

Videón, ahogy lelassul a Red Bull a bahreini F1-es teszteken

FORMA-1

Amatőr felvételen a kiszivárgott 2024-es Red Bull (videók)

FORMA-1

Együtt tesztelt Hamilton és Alonso Spanyolországban

Motorsport.hu
2023/07/11 00:28
A hétszeres világbajnok közelről vette szemügyre a McLarent, ami hirtelen nagyon gyors autóvá vált a Forma-1-ben.
Ajánlott 39 éves lett Lewis Hamilton

Az idei év egyik legnagyobb csalódása a McLarent, egészen idáig, mert valami történt. Valamit találhattak a McLarennél, hiszen a Brit Nagydíjon egyértelműen a második erő tudtak lenni a Red Bull mögött.

Ez pedig igen rossz hír a Mercedes, az Aston Martin és a Ferrari számára. Hogy mit hoz a folytatás, senki sem tudja, ám könnyen lehet, hogy a McLaren is beszáll a játékba a dobogókért, amivel csak színesebbé válhatnak a futamok.

Sokan reménykednek ebben, bár Max Verstappen továbbra sem engedi át az első helyet. A Red Bull holland versenyzője élete szezonját futja eddig, és ha így folytatja, ezt talán soha nem múlja felül, de más sem.

Mindenesetre jelenleg többen beszélnek a McLarenről, mint a Red Bullról. Lando Norris egészen a második helyig jutott Silverstone-ban vasárnap, de a csapattársa sem volt messze attól, hogy dobogós legyen.

Lewis Hamilton kihasználta az alkalmat, és egészen közelről nézte meg a McLarent, ami az ő érdeklődését is felkeltette. A korábbi csapata ezúttal képes volt borsot törni az orra alá, ami igen ritka.