Lewis Hamilton nem éppen élete legjobb versenyhétvégéjén van túl, ugyanakkor így is volt egy látványosabb manővere.

Hamilton fejben félig talán már a Ferrarinál jár, és a pályafutásának is jobbat tenne, ha szezon közben ülne át. Egyrészt ezzel beleszólása lenne az új autó fejlesztéseibe, másrészt az új idényre mindenkit a lehető legjobban ismerhetne meg, kezdve a mérnökökkel, és így tovább. Sokat nyerne ezzel, ám ez valószínűtlen.

Valószínűtlen, mert komoly szerződések vannak a háttérben, de az tény, hogy Hamilton nincs a legjobb formájában. Emiatt is hozott nagyon jó döntést azzal, hogy elhagyja a Mercedest, mert ezzel a környezetváltással minden megváltozhat. Abszolúte benne van a pakliban, hogy ez az egész az előnyére válik.

Sokan bíznak abban, és lehetséges, hogy a Ferrarinál a régi Hamiltont fogjuk látni. Biztosan új motivációt ad majd neki az olaszországi kaland, ami rossz és jó véget is érhet, ezt csak az idő fogja eldönteni. Leclerc személyében hasonló kaliberű csapattársa lesz, mint Russell, csak épp a monacói mindent és mindenkit jól ismer Maranellóban.

Szintén előny, hogy tökéletesen beszéli az olaszt, addig Hamilton nem. Meglátjuk, mit hoz majd neki a váltás, de addig is, nézzük meg, milyen előzést mutatott be Magnussen ellen a Kínai Nagydíjon, melynek ideje alatt sok minden történt. Nem unatkozhattunk, és erről Hamilton is gondoskodott a Mercedesszel.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL