hero image
dppi

Lewis Hamilton odament Lando Norrishoz, mindent vettek a kamerák

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Keményen beszólt a McLaren versenyzője Oconnak Imolában

FORMA-1

Egészen különleges vendég érkezett Leclerchez Imolában (videó)

FORMA-1

Videós jelenetek az imolai második F1-es szabadedzésről

FORMA-1

Látványos felvételek érkeztek az F1-es imolai hétvégéről

Motorsport.hu
2024/05/07 13:39
A hétszeres világbajnok sem akarta kihagyni a lehetőséget, és őszintén gratulált Lando Norrisnak az első F1-es futamgyőzelméhez, aki egyúttal méltó utódja is lehet.
Ajánlott Videós jelenetek az imolai második F1-es szabadedzésről

Részben hasonló Norris és Hamilton pályafutása az F1-ben, mert mindkettejüknek a McLaren adta meg a lehetőséget, és nagyon fiatalon. Az igazi különbséget az jelentette, hogy Hamilton azonnal egy világbajnoki címre esélyes autót vezethetett a McLarennél, amit szintén a Mercedes motorjai keltettek életre.

Akkoriban a V8-as generáció dolgozott a gépekben, és Lewis nem sokkal azután érkezett meg, hogy a V10 elköszönt. Nem volt lehetősége arra, hogy azokkal a legendás motorokkal versenyezzen, melyeket kilométerekről hallani lehetett. Még ennyi idő után is kiráz bennünket a hideg, annyira a hatása alatt voltunk.

Norris nem kapott olyan versenyképes autót a McLarentől, amivel a címért, a győzelemért harcolhat, ugyanakkor 15 alkalommal így is felállt a dobogóra. A 16. ilyen eredményét már a pódium tetején tölthette, méghozzá a Miami Nagydíjon, ahol semmi előjele nem volt ennek a csavarnak.

Ez is csak azt mutatja, az F1-ben sosem tudni, mi vár a pilótákra a következő pillanatban. Hamilton már az autóban ülve megtapsolta Norrist, majd személyesen is gratulálni akart neki. A kamerák előtt lépett oda, miközben Lando interjúkat adott a többiekkel, egy nagyon szép jelenet az Egyesült Államokból.