Különleges emlékei vannak Lewis Hamiltonnak a 90-es évek végéről és a 2000-es évek legelejéről, akkoriban sokat játszott.

Aki kicsit ismeri Lewis Hamiltont, az tudhatja róla, hogy nem éppen egy tehetős család gyermekeként látta meg a napvilágot, ami miatt a szülők mindent egy lapra tettek fel, hogy a gyerekük versenyezhessen. Édesapja nagyon látta benne a potenciált, és szerencsére a valósággal szembesült.

Sok más édesapja is ezt teszi, és azt gondolja, az ő fia a következő Hamilton, majd szép lassan szembesülnek vele, hogy ez távolról sincs így. Nem kevés család ment tönkre ebbe, mert a szülők hajszoltak egy álmot, míg a gyerek nem tudta hozni az elvárt szintet, és rengeteg pénz landolt a kukában.

Hamiltonnál bejöttek a tervek, és a McLaren fiatalon csapott le a lehetőségre. Ma már minden idők egyik legsikeresebb versenyzője, aki hatalmas vagyonnal rendelkezik, és jövőre a Ferrarinak fog versenyezni. A McLaren egyfajta örök szerelem marad számára, már csak Ayrton Senna miatt is, aki 30 éve nem lehet velünk.

Lewis most újra egy régi F1-es játékkal játszott, PS1-en. Megtudhattuk, hogy anno a McLarennel versenyezett a játékban, és mindig Kimi Räikkönent választotta, majd pár esztendővel később már a valóságban is a legendás brit csapattal száguldhatott. Szerette ezt a játékot, viszont egy bizonyos ponton el kellett adniuk a konzolt, mert Lewis szeretett volna egy új sisakot, amit pénz híján az édesapja festett le.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL