hero image
dppi

Lewis Hamilton úgy jelent meg Imolában, mintha a Dűnéből lépett volna ki

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Centiken múlt az év legbrutálisabb balesete az F2-ben (videó)

FORMA-1

Videón Hamilton szárnyalása a Monacói Nagydíj első szabadedzéséről (videó)

FORMA-1

Eddig nem látott felvételek jelentek meg Vettel körözgetéséről Senna McLarenjével

FORMA-1

Videón Verstappen látványos monacói csattanása a Red Bullal

Motorsport.hu
2024/05/16 20:57
Abszolúte sci-fisre vette a hangulatot Lewis Hamilton, de nagyon is jól áll neki ez a karakter, mintha csak a Dűne új részéből lépett volna ki.
Ajánlott Lewis Hamilton full trendin jelent meg Monacóban

Lewis Hamilton nemcsak a motorsport szerelmese, sokkal több annál. Többek között a zene világát is imádja, több hangszeren képezi magát, és sokan várják már a pillanatot, amikor kiadja az első albumát. Hogy ez valaha meg fog történni, nem tudni, mindenesetre valószínűleg nagyobbat menne a lemeze, mint Jacques Villeneuve-é.

Ezzel együtt a művészet rajongója is, nem egy értéktárgy van a tulajdonában, kezdve a festményekkel és a szobrokkal. Valószínűleg sok mindent nem láttunk még, mert nagyon ritkán enged betekintést a házaiba. Ennek minden bizonnyal biztonságtechnikai okai is vannak, ami teljesen érthető a mai világban.

Lewis szeret az életét, ami javarészt a versenyzésről és a divatról szól. Tervezett már saját kollekciókat is, ebben szintén otthonosan mozog, kedveli a szakmát, és minden bizonnyal az F1 után még inkább ki fog teljesedni ebben. Addig is, minden versenyhétvégén meglepőbbnél meglepőbb szettekben látni.

Ez Imolában sincs másképp, és mintha csak a Dűne új részéből lépett volna elő. Nagyon megy hozzá ez a karakter, ami egyszerre modern és rendkívül elegáns, de közben van benne egy sci-fi hatás is. Nem tudni, hogy ezeket a szetteket maga rakja össze, vagy kap tanácsokat, de egy biztos, komoly feltűnést kelt.