A Mercedes pilótája, Lewis Hamilton még mindig nem akar arról beszélni, hogy miért választotta a Ferrarit.

Lewis Hamilton a 2025-ös szezontól kezdve már a Ferrari csapatát fogja erősíteni, tehát 12 szezon után int majd búcsút a Mercedes csapatának, azt pedig még nem tudni, ki fog érkezni a helyére.

A hétszeres világbajnok Japánban sem reagált pozitívan a Ferrarira vonatkozó kérdésre, hiszen megkérdezte a riportert, hogy nincs-e jobb kérdése, majd elsétált, és ezúttal sem volt túl bőbeszédű Hamilton – azt mondta, nem akarja megindokolni a jövőjére vonatkozó döntését.

Mint ismert, a Ferrari sokkal jobban kezdte a 2024-es évet, mint a Mercedes, és 4 fordulót követően a konstruktőri második helyen állnak egy futamgyőzelemmel és számos dobogóval, míg a csillagos márka úgy negyedik, hogy csak egy ponttal előzik meg az Astont, dobogójuk pedig még nincs idén.

„Nem érzem úgy, hogy szükséges lenne megindokolnom a döntésemet. Tudom, mi a helyes számomra, és ez nem változott azóta, hogy meghoztam a döntést, nem volt olyan pillanat, amikor megkérdőjeleztem volna a döntésemet.”

„Nem befolyásolnak mások megjegyzései, még ha vannak is olyan emberek, akik továbbra is szarságokat beszélnek. Tudom, hogy ez folytatódni fog az év hátralevő részében, és nekem csak azt kell tennem, amit az előző alkalommal is tettem.”

„Csak te tudod, hogy mi a jó számodra, és ez egy izgalmas időszak lesz számomra” – mondta a hétszeres világbajnok a Total-Motorsport.com szerint.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL