Valtteri Bottas, a Stake F1 Team KICK Sauber néven futó F1-es csapat finn versenyzője hozta a formáját.

Valtteri Bottas nem is oly rég még a Mercedes gyári pilótája volt, amivel megkapta az esélyt arra, hogy világbajnok legyen. Ezzel Mika Häkkinent és Kimi Räikkönent követhette volna a sorba, de egyik legendához sem tudott felérni.

Tegyük a szívünkre a kezünket, Häkkinen és Räikkönen egészen más színt volt, de arról megoszlanak a vélemények, hogy kettejük közül ki volt a jobb. Ha bennünket kérdeztek, Mikát mondanánk, és nem annak okán, mert kétszer ért fel a csúcsra a McLarennel, ami a honfitársának is megadathatott volna.

Végül másképpen alakult Räikkönen karrierje, aki még mindig a Ferrari legutóbbi világbajnoka, hiába telt már el lassan 20 év azóta. Döbbenetes, hogy jövőre lesz 18 éve annak a bizonyos címnek, még Mika a 90-es évek végén ért fel a csúcsra a Michael Schumacher elleni legendás csatája részeként.

Bottas nem tudta ezt megtenni, viszont jó versenyző, és a Stake F1 Team KICK Sauber alapembere. Egy ideje nagyon laza, és ez nemcsak a viselkedésére igaz, hanem a megjelenésére is. Imádják a rajongók az új irányt, amivel a retro életérzést hozza vissza, és természetesen a Japán Nagydíjon is produkált a magát, nagy arc.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL