hero image
dppi

Lewis Hamiltonnal nem lehet szórakozni, Brazíliában sem (videó)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2023/11/05 14:50
Lewis Hamilton egy sokkal erősebb a Red Bullal harcolt, így érdekes lenne látni, mi lenne, ha ő vezetne Sergio Pérez helyén.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Hamilton már tudja, milyen az, amikor valaki domináns autót vezet. Valójában a karrierje legnagyobb részében versenyképes autókban ülhetett, de a Mercedes mindenen túltett, jól mutatja ezt a 6 világbajnoki címe is.

Rosberg egyetlen egyszer tudta legyőzni házon belül, ami sokba került, mert a német felért a világ tetejére. Más kérdés, hogy rögtön vissza is vonult, így a britnek még csak esélye sem volt arra, hogy visszavágjon.

Helyette szerzett még pár címet, majd jött Verstappen, aki megállította a Red Bullal. Nemcsak hogy megállította, három egymást követ alkalommal nyert bajnokságot, és az idei éve több mint hihetetlen.

A brazil sprintfutamon sem unatkozott, gyorsan átvette a vezetést, addig Hamilton Pérezzel és Leclerc-kel viaskodott. Jobb nem kihúzni a gyufát nála, mert akkor még élesebb a volán mögött, mint azt láthatjuk is a felvételeken.

Igazi kerék a kerék elleni csatát láthattunk, miközben a versenyzők döbbenetesen közel voltak egymáshoz. Pontosan ez az, amire vágyunk, ha szóba kerül a királykategória, egyszerűen csak élvezzétek.