hero image

Magnussen elmesélte, humorosan köszöntötte őt Mick Schumacher a Haasnál

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón, ahogy lelassul a Red Bull a bahreini F1-es teszteken

FORMA-1

Amatőr felvételen a kiszivárgott 2024-es Red Bull (videók)

FORMA-1

Együtt tesztelt Hamilton és Alonso Spanyolországban

FORMA-1

39 éves lett Lewis Hamilton

Motorsport.hu
2022/04/29 06:47
A Haas versenyzője, Kevin Magnussen arról mesélt, hogy Mick Schumacher viccesen köszöntötte őt, amikor először találkoztak, a dán pedig kedveli a csapattársát.
Ajánlott 39 éves lett Lewis Hamilton

Bár sokáig úgy tűnt, hogy idén is Nyikita Mazepin lesz Mick Schumacher csapattársa a Haasnál, azonban az orosz-ukrán háború kitörésének következtében az amerikai istálló szerződést bontott a korábbi névadó szponzorával, illetve Mazepinnel is.

A helyére a korábban 2017 és 2020 között az istállót erősítő Kevin Magnussen érkezett, akit arról kérdeztek, hogy milyen volt az első találkozása Mick Schumacherrel – a 2020-as F2-es bajnok humorosan köszöntötte Magnussent:

„Jó volt az első találkozásunk. Ezek voltak az első szavai hozzám: „kapd be a golyóim!”.” – mondta mosolyogva Magnussen a német Bildnek. Mint ismert, Magnussen mondta ezt Hülkenbergnek a 2017-es Magyar Nagydíj után.

Magnussen ezen kívül azt is elmondta, szerinte már nem kell sokat várni arra, hogy Schumacher megszerezze az első F1-es pontjait – idén Magnussen neve mellett 15 egység áll, míg a német pilóta eddigi legjobb eredménye a bahreini 11. helye.

„Mick hétről hétre egyre jobb teljesítményt nyújt, már az idei első versenyei után is sikerült szintet lépni. A nagyon közeli jövőben meg fogja szerezni az első pontjait” – mondta a dán versenyző a csapattársáról.