hero image
Haas F1 Twitter

Magnussen Hamiltonnál is kihúzta a gyufát a Miami Nagydíjon (videó)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Centiken múlt az év legbrutálisabb balesete az F2-ben (videó)

FORMA-1

Videón Hamilton szárnyalása a Monacói Nagydíj első szabadedzéséről (videó)

FORMA-1

Eddig nem látott felvételek jelentek meg Vettel körözgetéséről Senna McLarenjével

FORMA-1

Videón Verstappen látványos monacói csattanása a Red Bullal

Motorsport.hu
2024/05/04 19:06
Összefoglaló videóban nézhetjük újra a Miami Nagydíj sprintfutamát, ami összességében nem volt rossz.
Ajánlott Lewis Hamilton full trendin jelent meg Monacóban

Erősen megosztja az emberek véleményét a sprintidőmérő és a sprintfutam az F1-ben. Ha bennünket kérdeztek, mi a régi felállásra esküszünk, pláne ennyire futammal a naptárban, mert rengeteg nagydíjat rendeznek. Szinte minden hétvégén van már Forma-1, így ezek a sprintfutamok nem szükségesek.

Nyilván ezt nem mi, a szurkolók, a nézők fogják eldönteni, de van egy sejtesünk arról, hogy később ez még változni fog. Ricciardo biztosan örült a jelenlegi formátumnak Miamiban, mert lehetőséget adott neki arra, hogy ott legyen a legjobbak között, és egyúttal bizonyított is, ami létfontosságú a karrierjében.

A sprintfutamon is nagyot ment, kifogástalan teljesítményt nyújtott, addig Magnussen mintha csak kezdő lett volna. Nemigazán találta a helyét a pályán, amivel nemcsak Hamiltonnál húzta ki a gyufát, hanem a versenybíróságnál is, nem kevés büntetést hozott össze.

Verstappen pedig közben szép csendben megint behúzott egy futamot, még ha ennek nincs is sok jelentősége. Annyi biztosan volt, hogy a szurkolók láthattak egy rövid futamot, melynek ideje alatt voltak előzgetések is. Ha kíváncsiak vagytok a leglátványosabb eseményekre a Miami Nagydíj sprintfutamáról, akkor kattintsatok erre a linkre.