hero image
dppi

Magnussen mégsem lesz ott a Daytonai 24 óráson

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Centiken múlt az év legbrutálisabb balesete az F2-ben (videó)

FORMA-1

Videón Hamilton szárnyalása a Monacói Nagydíj első szabadedzéséről (videó)

FORMA-1

Eddig nem látott felvételek jelentek meg Vettel körözgetéséről Senna McLarenjével

FORMA-1

Videón Verstappen látványos monacói csattanása a Red Bullal

Motorsport.hu
2023/01/20 14:59
Kevin Magnussen múlt héten átesett egy kisebb műtéten, mivel egy cisztát kellett eltávolítani a csuklójából, és ezek után kérdésessé vált, hogy el tud-e indulni a jövő hétvégi Daytonai 24 óráson, ahol édesapjával egy csapatban versenyzett volna. Most kiderült, hogy erre nem kerül sor.
Ajánlott Lewis Hamilton full trendin jelent meg Monacóban

A dán versenyző egy Porsche 911 GT3 volánja mögé pattant volna be az MDK Motorsport színeiben, mint azonban arról Magnussen nemrég helyzetjelentést adott, ennek a tervnek most lőttek, mivel az orvosok tanácsára inkább kihagyja a futamot.

Ez pedig nyilván azt jelenti, hogy azok után, hogy édesapjával, Jan Magnussennel a holtszezon korábbi részében elindultak a Gulf 12 órás viadalon, most nem fog megismétlődni az apa-fia versenyzés.

A Haas pilótája a közösségi oldalán egy rövid üzenetben beszélt a helyzetről: „A műtétem rendben volt, de az orvosok azt tanácsolták, hogy ne vezessek Daytonában. Az MDK Motorsport összes tagjának jó hétvégét kívánok.”

Ezek után Magnussen számára a gyors felépülés, majd a felkészülés folytatása kerül középpontba, hiszen alig egy hónap múlva már elkezdődik a 2023-as idény a bahreini előszezoni teszttel, és addigra top formába kell lendülnie, mindez azonban nem valószínű, hogy veszélyben lenne.