hero image

Magnussen most már nem gondolja, hogy Hamilton szándékosan lökte ki

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón, ahogy lelassul a Red Bull a bahreini F1-es teszteken

FORMA-1

Amatőr felvételen a kiszivárgott 2024-es Red Bull (videók)

FORMA-1

Együtt tesztelt Hamilton és Alonso Spanyolországban

FORMA-1

39 éves lett Lewis Hamilton

Motorsport.hu
2022/05/24 06:49
A Haas pilótája a Spanyol Nagydíj első körében ütközött össze a hétszeres világbajnokkal, az incidens után pedig azzal vádolta meg a britet, hogy szándékosan ütötte ki. Azóta persze higgadtan átértékelte a dolgot.
Ajánlott 39 éves lett Lewis Hamilton

A barcelonai futam első körében Lewis Hamilton kemény csatát vívott Carlos Sainz-cal a hármas kanyarban, amikor Magnussen megpróbált bevetődni a brit mellé és a külső íven megkerülni a Mercedest.

A dán azonban túlságosan kevés helyet hagyott riválisának, Hamilton pedig nem tudott úgy elfordulni, hogy ne ütközzön össze a Haas-szal. Magnussen dühösen reagált a csapatrádióban, és arra is utalt, hogy a hétszeres bajnok szándékosan ütötte ki.

A versenybírók úgy ítélték meg, versenybaleset történt és a futam után már Magnussen is hideg fejjel értékelt. „Mondunk néhány dolgot a pillanat hevében. Amikor az ember visszanézi a történéseket, gyakran másképp látja a helyzetet“ - mondta a dán.

„A nyolcadik helyet sikerült megszereznünk a rajtrácson és úgy tűnt, gyorsabb az autónk olyan csapatoknál, akik ezúttal pontot szereztek, ezért természetesen csalódottak vagyunk. Alszunk rá egyet és aztán továbblépünk“ - tette hozzá Magnussen.