hero image

Magnussen viccesen reagált a Haas új festésének bemutatójára (kép)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Charles Leclerc szerezte a Ferrari első 2023-as pole-pozícióját az F1-es Azeri Nagydíjon!

FORMA-1

Videó: Gasly autója az edzésen kigyulladt, az időmérőn összetört

FORMA-1

Szinte minden autóban kicseréltek valamit a hajtásláncban az FIA enyhítése után

FORMA-1

Verstappen az élen az Azeri Nagydíj egyetlen szabadedzésén, bajban az Alpine

Motorsport.hu
2022/02/06 06:50
A Haas korábbi versenyzője, Kevin Magnussen nem hagyta szó nélkül az amerikai istálló 2022-es F1-es festésének bemutatóját, és a saját közösségi oldalán a Volkswagen Beetle-lel „figurázta ki” volt csapatát.
Ajánlott „Szerintem Ericsson eltalált” – ikonikus rádiózás és safety car mögötti ütközés Bakuból

A Haas magyar idő szerint péntek délben rántotta le a leplet a 2022-es kocsijáról – valójában ez inkább festésbemutató volt, hiszen a csapatfőnök Günther Steiner is elmondta, hogy a fejlesztés rendkívül korai szakaszából „kölcsönözték” a képeken látható modellt.

A festés pedig nagyon hasonlít a 2021-es fényezésükre, az istálló korábbi versenyzője, pedig a Herbie című film ikonikus Volkswagen Beetle-jével figurázta ki volt csapatát, amely reakció rengeteg ember tetszését elnyerte - a poszt itt érhető el.

A Haas valódi autóját először majd a február 23. és 25. között barcelonai szezon előtti teszteken láthatjuk, Magnussen pedig az F1-ből való távozása óta futott egy szezont az IMSA-ban, ahol hetedik lett, egy fordulóra pedig az IndyCarba is beugrott.

Idén maradt az IMSA-ban a Chip Ganassi csapatánál, emellett pedig a WEC-ben a Peugeot-nál is versenyezni fog, tehát az F1-es karrierjének vége új sorozatok kapuit nyitotta meg a dán versenyző előtt.