hero image
dppi

Majdnem letarolták Monzában a Ferrari csapatfőnökét (videó)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Extra nézetből Gasly és Ocon nagy balesete Monacóból (videó)

FORMA-1

36 éve akkora kört ment Mexikóban Senna, hogy senki nem hitte el

FORMA-1

Harry Potter lett Charles Leclerc-ből a Ferrarinál (videó)

FORMA-1

Fernando Alonso mindennel gyors (videó)

Motorsport.hu
2023/09/05 11:13
Akkora érdeklődés vette körül Charles Leclerc-t az Olasz Nagydíjon, hogy Frédéric Vasseur majdnem megsérült.
Ajánlott Harry Potter lett Charles Leclerc-ből a Ferrarinál (videó)

A Ferrari minden szempontból készült az Olasz Nagydíjra, melynek ideje alatt egy különleges festésű autót küldtek pályára. Emellett a szerelés is változott, abszolúte megvolt tehát a retro és egyedi hangulat.

Voltak, akik inkább azt kérték a csapattól, hogy adjanak versenyképesebb autót Leclerc-nek és Sainznak. Összességében ez is megtörtént, mert saját erőből végeztek a pole-ban, még ha kicsi is volt a differencia.

Más kérdés, hogy a Red Bull versenytempója megint messze erősebb volt. Ennek kapcsán az is beszédes volt, hogy a mostanában az időmérőkön még gyengébben teljesítő Sergio Pérez befutott a második helyre. Verstappent pedig azt követően, hogy megelőzte a Ferrarit, nem látták többé.

Ez már a 10. egymást követő győzelme volt a rekordernek, aki nem kis bónuszukat tehet zsebre ezekért a győzelmekért. Ettől függetlenül a Ferrari élvezte a legnagyobb érdeklődést, amit a csapatfőnök is testközelből láthatott. Frédéric Vasseur közel állt ahhoz, hogy fejen találja az operatőr, aki folyamatosan Leclerc-t követte.