hero image
dppi

Már februárban újra Forma-1-es autóba ülhet Daniel Ricciardo

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Óriási ferraris tömeg éltette Hamiltont Imolában, imádják az olaszok (videó)

FORMA-1

Lewis Hamilton idei legnagyobb trollkodása eddig (videó)

FORMA-1

Letérdelt Vettel Senna McLarenje előtt, és elsírta magát (videó)

FORMA-1

Összefoglaló videón Verstappen és Norris óriási befutója Imolában

Motorsport.hu
2022/12/23 10:59
Daniel Ricciardo a McLarennel való szakítását követően visszatért a Red Bull Racinghez, ezúttal a tartalékpilóta szerepében, de már februárban ismét autóba ülhet.
Ajánlott Óriási ferraris tömeg éltette Hamiltont Imolában, imádják az olaszok (videó)

Ami kezdetben csak pletyka volt, igaznak bizonyult: Miután Daniel Ricciardo második évében is alulteljesített a McLarennél, a csapat Zak Brown által vezetett menedzsmentje úgy döntött, felbontja szerződését és inkább Oscar Piastri szolgálatát veszi igénybe.

Ricciardo 21 éves csapattársa fog tehát pontokat hajkurászni a brit csapatnál jövőre, ő pedig úgy döntött, visszatér a Red Bull Racinghez. 2014-ben és 2018-ban már szerepelt a bajnoki címvédőnél, ezúttal azonban a tartalékpilótájuk lesz.

Ez azt jelenti, hogy Ricciardo főleg a szimulátorban fog ülni, az első két futamot Bahreinben és Szaúd-Arábiában ki is hagyja, az első, ahol jelen lesz, Melbourne-ben lesz április másodikán, mondta el a Beyond The Grid podcastban: „Azt mondanám, Melbourne lesz az első, ahova el is megyek. Meg kell néznem a naptáramban, de szerintem nem mondok hülyeséget, legalább lenne okom hazamenni.”