Carlos Sainz Jr. olyan jó formában van, hogy az Lewis Hamilton számára is feladja a leckét, jobb Ferrari ide vagy oda.

Hamarosan akár helyet is cserélhet a két versenyző, mert az már biztos, hogy Sainz távozik a Ferraritól, és Hamilton 2025-től Leclerc csapattársa lesz. Hogy mennyire bánta meg ezt a döntést vagy sem az olasz vezetőség, nem tudni, mert jelenleg Sainz abszolúte hozza azt a szintet, mint amire Leclerc képes.

Leclerc-t sokan egyértelműen jobb pilótának tartják, és köré építik a Ferrarit. Hamilton viszont hétszeres világbajnok, és már a bejelentés hatására drasztikusan nőt a Ferrari értéke, ami ugyancsak nem mellékes. Tehát, ha Hamilton hozni fogja Sainz szintjét, akkor már rengeteget nyertek az üzlettel.

Ezzel együtt a tapasztalata, a Mercedesnél szerzett titok által a Ferrari olyan autót alkothat meg 2026-ra, ami akár mindent vihet. 2025-ben pedig az lehet a reális cél, hogy közelebb kerüljenek a Red Bullhoz. Japánban megint messze voltak, viszont Sainz megint bizonyította, hogy jobb versenyző annál, mint aminek mondják.

Többek között Hamiltonnal is volt egy látványos csatája, kerék a keréken harcoltak, melynek a végén a brit húzta rövidebbet. Több más extra felvétel is készült Suzukában, amiket erre a linkre kattintva nézhettek meg. Hamarosan pedig jön a Kínai Nagydíj, szerencsére már nem kell sokat várnunk a szünet után arra, hogy a mezőny visszatérjen Sanghajba.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL