hero image

Már nem bízik a McLaren Ricciardóban?

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Charles Leclerc szerezte a Ferrari első 2023-as pole-pozícióját az F1-es Azeri Nagydíjon!

FORMA-1

Videó: Gasly autója az edzésen kigyulladt, az időmérőn összetört

FORMA-1

Szinte minden autóban kicseréltek valamit a hajtásláncban az FIA enyhítése után

FORMA-1

Verstappen az élen az Azeri Nagydíj egyetlen szabadedzésén, bajban az Alpine

Motorsport.hu
2022/05/07 06:55
Az ausztrál Herald Sun azt olvassa ki a McLaren-vezérigazgató Zak Brown szavaiból, hogy már egyáltalán nem bízik Daniel Ricciardóban, aki egyelőre idén sem tudja hozni Lando Norris eredményeit.
Ajánlott „Szerintem Ericsson eltalált” – ikonikus rádiózás és safety car mögötti ütközés Bakuból

Daniel Ricciardo 2021 óta a McLaren versenyzője, és bár az első, wokingiakkal közös szezonjában az Olasz Nagydíjon győzni tudott, összességében így is jelentősen elmaradt fiatal csapattársa, Lando Norris mögött.

Az ausztrál pilóta idei szezonja sem indult fényesen: míg Norris 35, addig ő 11 ponttal áll 4 nagydíjat követően, időközben pedig már elkezdődtek a találgatások arról, hogy kitölti-e egyáltalán a 2023 végéig szóló szerződését.

Ricciardo jövője kapcsán az istálló vezérigazgatója, Zak Brown nyilatkozott, aki a francia L’Equipe-nek ezt mondta:

„Még mindig van egy évünk közösen, és inkább nem gondolok túl sok időre előre” – mondta Brown, a kijelentése pedig azzal együtt válik igazán sokatmondóvá, hogy nemrég hosszabbítottak Norrisszal 2025 végéig.

Az ausztrál lap, a Herald Sun szerint ez az interjúrészlet is a jele annak, hogy a McLaren már nem bízik Ricciardóban, így bizonytalan a nyolcszoros futamgyőztes versenyző Forma-1-es jövője.