hero image

Már nem bízik a McLaren Ricciardóban?

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2022/05/07 06:55
Az ausztrál Herald Sun azt olvassa ki a McLaren-vezérigazgató Zak Brown szavaiból, hogy már egyáltalán nem bízik Daniel Ricciardóban, aki egyelőre idén sem tudja hozni Lando Norris eredményeit.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Daniel Ricciardo 2021 óta a McLaren versenyzője, és bár az első, wokingiakkal közös szezonjában az Olasz Nagydíjon győzni tudott, összességében így is jelentősen elmaradt fiatal csapattársa, Lando Norris mögött.

Az ausztrál pilóta idei szezonja sem indult fényesen: míg Norris 35, addig ő 11 ponttal áll 4 nagydíjat követően, időközben pedig már elkezdődtek a találgatások arról, hogy kitölti-e egyáltalán a 2023 végéig szóló szerződését.

Ricciardo jövője kapcsán az istálló vezérigazgatója, Zak Brown nyilatkozott, aki a francia L’Equipe-nek ezt mondta:

„Még mindig van egy évünk közösen, és inkább nem gondolok túl sok időre előre” – mondta Brown, a kijelentése pedig azzal együtt válik igazán sokatmondóvá, hogy nemrég hosszabbítottak Norrisszal 2025 végéig.

Az ausztrál lap, a Herald Sun szerint ez az interjúrészlet is a jele annak, hogy a McLaren már nem bízik Ricciardóban, így bizonytalan a nyolcszoros futamgyőztes versenyző Forma-1-es jövője.