hero image
DPPI

Már nézhető az F1-es Belga Nagydíj látványos összefoglaló videója

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Megérkeztek a legjobb F1-es belsőkamerás felvételek a Japán Nagydíjról

FORMA-1

Hamilton necces előzése Alonso ellen Suzukából (videó)

FORMA-1

Alonso megérdemelné a Red Bull ülését

FORMA-1

Aggódhat a Ferrari és a Mercedes

Motorsport.hu
2023/07/31 11:18
A Forma-1 szerkesztői stábja ezúttal is királykategóriás tempóban készítette el a legutóbbi versenyhétvége hivatalos összefoglaló videóját.
Ajánlott Videó: Fernando Alonso zseniális rajtja, majd laza rádiózása

Egészen hihetetlen, amit Max Verstappen művel idén a Forma-1-ben, amit nagyon nehéz lesz felülmúlnia, ha így folytatja. Eddig mindössze két olyan futam volt, amit nem nyert meg, és akkor is második lett.

Szaúd-Arábiában és Azerbajdzsánban végzett a második helyen a szezon elején, de azóta megállíthatatlan. A legutóbbi nyolc futamot megnyerte, és nincs olyan jel, ami azt mondatná velünk, hogy ne nyerhetne meg a hátralévő versenyeket.

Ha így lesz, Verstappen olyan csúcsot állít fel, amit valószínűleg soha senki nem fog megdönteni. Már most 314 pont áll a neve mellett, és még mindig vannak futamok, Európában is, ahol ugyancsak favorit a holland.

A Belga Nagydíjon i s vitte a pálmát, annak ellenére is, hogy hatodikként rajtolt egy váltócserét követően. Legalább izgalmasabb volt számára a verseny, annak első fele, mert messze jobb tempót ment, mint a többiek.

Pérez noha második lett, nem lehet túlzottan büszke, mert erre is rég volt példa a részéről. Hisszük vagy sem, legutóbb az idény ötödik futamán, Miamiban volt második, azóta csak rosszabb helyezései voltak, egy Red Bullal. A Belga Nagydíjról készült összefoglaló videót erre a linkre kattintva érhetitek el.