hero image
DPPI

Máris előkerült egy név Sergio Perez pótlására

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Amikor Ricciardónak még nagyon ment az F1-ben

FORMA-1

Videón Jenson Button megdöbbentő hibája a Kínai Nagydíjról

FORMA-1

Óriási pofont kapott a két McLaren a Kínai Nagydíjon

FORMA-1

Videón Verstappen egészen hihetetlen F1-es startja 19 évesen a Kínai Nagydíjról

Motorsport.hu
2023/06/20 19:54
Stefan Wilson Indycar-versenyző szerint van valaki, aki olyan szinten teljesít, hogy esélye lehet Sergio Pérez helyére a Red Bullnál.

Sergio Perez két győzelmet és négy dobogós helyezést gyűjtött a szezon elején, ám ennek ellenére is nagyon messze van Max Verstappen számaitól , aki nyolc versenyen hat győzelmet aratott, és nagy előnnyel vezeti a világbajnokságot: 195 pontot szerzett csapattársa 126 pontjával szemben.

Emiatt Perez sorsa továbbra is kérdéses lehet. A 2023-as világbajnokságot úgy kezdte, hogy voltak lehetőségei a bajnoki címért való küzdelemre, ám ezek menet közben elhalványultak. Olyannyira, hogy jelenleg a holland nagyon közel áll zsinórban harmadik Forma-1-es világbajnoki címének megszerzéséhez.

Az Indycar versenyzője, Stefan Wilson pedig úgy véli, hogy a Red Bullnak le kellene cserélnie Perezt Álex Palou-ra.

"Amit Álex Palou most az IndyCarban művel, az lenyűgöző. Nagyon érdekes lenne betenni őt Perez helyére, és megnézni, hogy mire lenne képes a Forma-1-ben" - írta Twitter-fiókján.

"Jelenleg a világ 5 legjobb versenyzője között van, ehhez kétség sem férhet. Még az sem kizárt, hogy a Top 3-ba is befér", mondta.