hero image

Máris összecsapott egymással Leclerc és Sainz a Brit Nagydíjon (videó)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Belsőkamerás videón Leclerc rajtelsőséget érő köre Monacóból

FORMA-1

Videón az őrületesen izgalmas Monacói Nagydíj időmérő edzése

FORMA-1

Norris káromkodva küldte el Russellt a Monacói Nagydíjon

FORMA-1

Videó: Verstappen „falazása” a monacói Q3-ból

Motorsport.hu
2023/07/07 09:11
Még mielőtt kezdetét vette volna az első szabadedzés a Brit Nagydíjon, Charles Leclerc és Carlos Sainz Jr. egymásnak feszült.
Ajánlott Norris káromkodva küldte el Russellt a Monacói Nagydíjon

Charles Leclerc és Carlos Sainz Jr. jelenleg a Ferrarinak versenyeznek, de egyiküknek sincs reális esélye a bajnoki címre a Forma-1-ben. A monacóiban abszolúte megvan az erő ehhez, nem beszélve a gyorsaságról, de az autó hiányzik hozzá.

Nem véletlenül pletykálnak arról, hogy távozhat Maranellóból, noha a legnagyobb álma valósulhatott meg azzal, hogy a Ferrari versenyzője lett. Javarészt a Mercedesszel hozták szóba, viszont érdekes lenne Max Verstappen mellett látni a Red Bullnál.

A holland világbajnok kvázi már most megnyerte a bajnokságot, akkora az előnye, és semmi jel nem mutat arra, hogy bárki veszélyes lehet rá. Még a csapattársa sem, aki rengeteg kritikát kap emiatt, és sokan már kirúgták volna.

Jelenleg a Brit Nagydíjon vendégeskedik az F1 mezőnye, ahol mint mindig, remek a hangulat. Már a csütörtöki napon is történtek érdekes dolgok, a Ferrari versenyzői például összecsaptak egymással.

Alább erről egy hangulatos videót láthattok, ahogyan Leclerc és Sainz egymásnak feszül. Mindketten megpróbáltak túljárni a másik eszén, de rövidesen komolyra fordul a történet a volán mögött.