hero image

Marko: A Ferrarival vívott harc sportszerűbb, mint a Mercedesszel vívott

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Charles Leclerc szerezte a Ferrari első 2023-as pole-pozícióját az F1-es Azeri Nagydíjon!

FORMA-1

Videó: Gasly autója az edzésen kigyulladt, az időmérőn összetört

FORMA-1

Szinte minden autóban kicseréltek valamit a hajtásláncban az FIA enyhítése után

FORMA-1

Verstappen az élen az Azeri Nagydíj egyetlen szabadedzésén, bajban az Alpine

Motorsport.hu
2022/03/28 08:01
A Red Bull tanácsadója, Helmut Marko azt mondta, véleménye szerint sportszerűbb harcot vívhatnak idén Leclerc-rel és a Ferrarival, miközben a Mercedest sem írta le.
Ajánlott „Szerintem Ericsson eltalált” – ikonikus rádiózás és safety car mögötti ütközés Bakuból

Egy nagyon kemény, de fair küzdelem végén Verstappen tudott győzni Dzsiddában Leclerc előtt, a verseny után pedig rendkívül szimpatikus módon gratulált egymásnak a két versenyző.

A Red Bull tanácsadója, Helmut Marko pedig arról beszélt, hogy szerinte a Leclerc-rel és a Ferrarival vívott harcuk sportszerűbb mederben fog zajlani, mint a tavaly a Mercedesszel vívott csata.

„Most egy új rivalizálás alakul ki köztünk és a Ferrari között. A Mercedes most úgy tűnik, legalább fél másodperces hátrányban van, de ki tudja, talán meg tudják oldani a problémáikat.”

„Azt gondolom, jobb a Charles Leclerc-rel és a Ferrarival vívott harc, mint a Mercedesszel vívott. Ez a harc sportszerűbb mederben zajlik. Tudom, még csak két verseny van mögöttünk, de szerintem a csapatok közötti kapcsolat nem romlik meg annyira, mint korábban a Mercedes esetében” – mondta Marko a Telegraafnak.