hero image
dppi

Marko: El tudnám képzelni a Verstappen-Norris párost!

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón a 2024-es F1-es tesztek leggyorsabb köre – on-board a Ferrarival!

FORMA-1

Videón, ahogy lelassul a Red Bull a bahreini F1-es teszteken

FORMA-1

Amatőr felvételen a kiszivárgott 2024-es Red Bull (videók)

FORMA-1

Együtt tesztelt Hamilton és Alonso Spanyolországban

Motorsport.hu
2023/08/17 10:08
A Red Bull tanácsadója, Helmut Marko azt nyilatkozta, el tudná képzelni a Max Verstappen, Lando Norris párost, azonban csapatmenedzsment szempontjából nem lenne ideális a duó.
Ajánlott 39 éves lett Lewis Hamilton

Jelenleg hatalmas különbség van Max Verstappen és Red Bull-os csapattársa, Sergio Perez között: 12 futam után 125 pont választja el a világbajnoki pontverseny első két helyén álló pilótát.

A sajtóban gyakran lehet olvasni arról, egyáltalán nem biztos, hogy Perez még sokáig a Red Bullnál fog versenyezni, az esetleges érkezők oldalán pedig Leclerc, Hamilton és Norris neve is felmerült.

A csapat főtanácsadója, Helmut Marko ennek kapcsán azt nyilatkozta, hogy Hamiltont nem, Norris viszont el tudná képzelni Verstappen mellett – a McLaren versenyzője Verstappen egyik legjobb F1-es cimborája:

„Norrisszal el tudnám képzelni a dolgot, Hamiltonnal már nehezebb lenne. A Verstappen-Norris páros a nézők, a televíziók és az újságírók számára biztosan ideális is lenne, de a csapatmenedzsment és a siker szempontjából nem: mi csapatként akarunk világbajnoki címeket nyerni.”