hero image
dppi

Marko: El tudnám képzelni a Verstappen-Norris párost!

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Megérkeztek a legjobb F1-es belsőkamerás felvételek a Japán Nagydíjról

FORMA-1

Hamilton necces előzése Alonso ellen Suzukából (videó)

FORMA-1

Alonso megérdemelné a Red Bull ülését

FORMA-1

Aggódhat a Ferrari és a Mercedes

Motorsport.hu
2023/08/17 10:08
A Red Bull tanácsadója, Helmut Marko azt nyilatkozta, el tudná képzelni a Max Verstappen, Lando Norris párost, azonban csapatmenedzsment szempontjából nem lenne ideális a duó.
Ajánlott Videó: Fernando Alonso zseniális rajtja, majd laza rádiózása

Jelenleg hatalmas különbség van Max Verstappen és Red Bull-os csapattársa, Sergio Perez között: 12 futam után 125 pont választja el a világbajnoki pontverseny első két helyén álló pilótát.

A sajtóban gyakran lehet olvasni arról, egyáltalán nem biztos, hogy Perez még sokáig a Red Bullnál fog versenyezni, az esetleges érkezők oldalán pedig Leclerc, Hamilton és Norris neve is felmerült.

A csapat főtanácsadója, Helmut Marko ennek kapcsán azt nyilatkozta, hogy Hamiltont nem, Norris viszont el tudná képzelni Verstappen mellett – a McLaren versenyzője Verstappen egyik legjobb F1-es cimborája:

„Norrisszal el tudnám képzelni a dolgot, Hamiltonnal már nehezebb lenne. A Verstappen-Norris páros a nézők, a televíziók és az újságírók számára biztosan ideális is lenne, de a csapatmenedzsment és a siker szempontjából nem: mi csapatként akarunk világbajnoki címeket nyerni.”