hero image
dppi

Marko elárulta, mikor dőlhet el Verstappen jövője a Red Bullnál

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Óriási ferraris tömeg éltette Hamiltont Imolában, imádják az olaszok (videó)

FORMA-1

Lewis Hamilton idei legnagyobb trollkodása eddig (videó)

FORMA-1

Letérdelt Vettel Senna McLarenje előtt, és elsírta magát (videó)

FORMA-1

Összefoglaló videón Verstappen és Norris óriási befutója Imolában

Motorsport.hu
2024/05/08 22:15
A Red Bull Forma-1-es csapatának sportszakmai tanácsadója, Helmut Marko merész kijelentést tett Max Verstappen jövőjéről a csapatnál.
Ajánlott Óriási ferraris tömeg éltette Hamiltont Imolában, imádják az olaszok (videó)

Hektikus éve van a Milton Keynes-i alakulatnak, mely onnan indult, hogy Christian Horner ellen vizsgálat indult a cégnél állítólagos „helytelen viselkedése” miatt – ezt hevesen tagadja -, ami végül tisztázta őt és a legújabb fejlemény, hogy műszaki igazgatójuk, Adrian Newey az év végén otthagyja a csapatot.

Ennek pontos oka ismeretlen, de egyes értesülések szerint a Red Bullon belüli hatalmi harcokat unta meg, de a BBC szerint a Horner-ügy miatt is rosszul érezte magát a csapatnál. Ezek a hatalmi harcok amúgy odáig fajultak, hogy Max Verstappen távozása sem vált kizárttá.

A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff hevesen udvarol neki, szívesen látná őt a jövőre a Ferrarihoz igazoló Lewis Hamilton helyén, és idén már Jos Verstappennel és Markóval is látták őt trécselni a paddockban. Egyes sajtóértesülések szerint hajlandóak brutális összeget fizetni neki, de a holland pilóta jelezte, elsősorban egy jó autóra lenne szüksége.

Most a Sky német nyelvű adásának Helmut Marko adott helyzetjelentést arról, Verstappen hol fog versenyezni a jövőben: „Max egyértelműen az alapján fog dönteni, hogy ki adja neki a legjobb csomagot. Ez egyelőre a Red Bull, és mivel jövőre nem lesz szabályváltozás, meggyőződésem, hogy megtartjuk az előnyünket. Hogy utána mi lesz, az majd elválik.”