hero image

Marko elmondta, hamarosan jelentős időt nyerhet a Red Bull

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2022/03/29 07:54
A Red Bull főtanácsadója, Helmut Marko arról beszélt, hogy az imolai versenyen már pár kilogrammal könnyebben fog rajthoz állni az RB18-as, ezzel pedig jelentős időt nyerhetnek.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

A nagy technikai szabályváltoztatások következtében az Alfa Romeón kívüli csapatok messze kerültek a szabályzatban meghatározott minimumtömegtől, hiába emelték azt reakcióként további 3 kilóval.

A „túlsúlyos” kocsik közé tartozik a Red Bull RB18 is, az osztrák istálló tanácsadója, Helmut Marko viszont kijelentette, a szezon negyedik versenyén, az Emilia-Romagna Nagydíjon már könnyebb kocsikkal fognak indulni, ettől pedig jelentős előrelépést vár.

„A Ferrari egy olyan autó, ami mindig gyors tud lenni, függetlenül a körülményektől és a gumihőmérséklettől. A mi kocsinkat nehezebb megfelelőre hangolni, de Imolára veszíteni fogunk egy kis súlyt.”

„Ezzel jelentős időt nyerhetünk. Azt gondolom, jó pozícióban vagyunk, majdnem egyenlő szinten vagyunk a Ferrarival. Leclerc pedig abszolút hibátlanul teljesít ebben a szezonban, tehát ez egy izgalmas év lesz” – vetítette előre a Red Bull tanácsadója a Servus TV-nek.