hero image
dppi

Marko: Már az nagyszerű teljesítmény, hogy Perez nem tört össze Verstappen mellett

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Belsőkamerás videón Leclerc rajtelsőséget érő köre Monacóból

FORMA-1

Videón az őrületesen izgalmas Monacói Nagydíj időmérő edzése

FORMA-1

Norris káromkodva küldte el Russellt a Monacói Nagydíjon

FORMA-1

Videó: Verstappen „falazása” a monacói Q3-ból

Motorsport.hu
2023/03/13 09:59
A Red Bull tanácsadója, Helmut Marko sajátos módon méltatta Sergio Perezt, emellett azt is kijelentette, hogy az első két hely kell a Red Bullnak, és nincs kőbe vésve, hogy Verstappen az első.
Ajánlott Norris káromkodva küldte el Russellt a Monacói Nagydíjon

Sergio Pereznek ez lesz a harmadik szezonja a Red Bullnál, miközben utoljára Daniel Ricciardo töltött legalább ennyi időt Max Verstappen csapattársaként. Erre világított rá a Red Bull-főtanácsadó Helmut Marko is.

Az osztrák szerint már az is nagy dolog, hogy „túlélte” a mexikói pilóta ezt a két szezont, ráadásul a második helyen, közvetlenül Verstappen mögött végzett a Bahreini Nagydíjon:

„Sergiónak sikerült túlélnie két teljes szezont Verstappen csapattársaként anélkül, hogy összetört volna, mint a legtöbb pilóta. Ez pedig nagyszerű teljesítmény. Eközben Verstappennek nincsenek gyenge pontjai, de Perez így sem adja fel.”

Marko azt is kiemelte, hogy nincs csapatsorrend náluk, a lényeg, hogy legyen meg az első két hely a Red Bullnak, nem kell, hogy feltételnül Verstappen végezzen legelöl:

„Az a célunk, hogy a bajnokság első és második helyén végezzünk. Egyáltalán nem magától értetődő dolog, hogy Verstappen végez az első helyen” – jelentette ki Marko a Sport.de-nek.