hero image

Marko: Perez pariban volt Verstappennel Ausztráliában

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Ezt meg hogy tudta megfogni Fernando Alonso??? (videóval)

FORMA-1

Összefoglaló videón a Kínai Nagydíj, Verstappen más dimenzió

FORMA-1

Stroll szerint Ricciardo idióta, mégis ő kapott büntetést – videón az eset!

FORMA-1

Lewis Hamilton full trendin érkezett meg a Kínai Nagydíjra (fotók)

Motorsport.hu
2022/04/13 08:06
A Red Bull tanácsadója, Helmut Marko arról nyilatkozott, hogy Sergio Perez képes volt Max Verstappen teljesítményére az Ausztrál Nagydíjon, Charles Leclerc ellen pedig nem volt esélyük.
Ajánlott Összefoglaló videón a Kínai Nagydíj, Verstappen más dimenzió

Az Ausztrál Nagydíjon elért eredményének köszönhetően Sergio Perez megelőzte a pontversenyben a versenyt feladni kényszerülő Max Verstappent, a holland pedig a hatodik helyre csúszott vissza ezzel.

A leintést követően a Red Bull főtanácsadója, Helmut Marko Perezt dicsérte, mondván Verstappen tempóját tudta hozni Melbourne-ben, a rajtnál vesztett helyezéséért pedig nem hibáztatja „Checót”:

„Checo kiváló versenyt futott és pariban volt Maxszal. A rajtnál valóban vesztett egy pozíciót, de ez Hamilton szenzációs rajtjának volt köszönhető” – dicsérte mexikói pilótáját Marko.

A tanácsadó azt is hozzátette, hogy Leclerc ellen esélyük sem volt, és ezért sem hozták ki Perezt még egyszer a bokszba a leggyorsabb kör megfutásának reményében:

„Az egy vesztett helyzet volt, mivel Leclerc több mint egy másodperccel gyorsabb volt nálunk” – idézte a Red Bull tanácsadóját a német Motorsport-Total.com.