hero image

Marko szomorú hírt közölt a Red Bull bemutatója kapcsán

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Fernando Alonso mindennel gyors (videó)

FORMA-1

Hamilton az elsők között gratulált Leclercnek Monacóban (videó)

FORMA-1

Elképesztő őrjöngést vettek videóra a Ferrari garázsában Monacóban

FORMA-1

Olyat vállalt be Alonso csapattársa Monacóban, hogy nem hittük el (videó)

Motorsport.hu
2022/02/04 07:59
A Red Bull február 9-én tartja az autóbemutatóját, a főtanácsadó Helmut Marko pedig szomorú, de érthető hírt közölt ennek kapcsán: nem fognak különleges részleteket mutatni az RB18-ból.
Ajánlott Videó: A bizonyíték, hogy a Mercedes hibázott Hamilton kiállása után

Már csak néhány napot kell várni arra, hogy bemutassák a Red Bull RB18-at, ami február 9-én fog érkezni. A főtanácsadó Helmut Marko viszont lehűtötte a kedélyeket, és egy szomorú, de érthető információt közölt: különleges részleteket nem fogunk látni a kocsin.

„A bemutatón, ami fontos a szurkolók és a szponzorok számára is, nem fogunk különleges részletek felfedni az autónkon. A kocsink nem sokkal a február 23-án kezdődő barcelonai tesztek előtt lesz kész.”

„Onnantól kezdve is tovább fogjuk fejleszteni az autónkat, és még a március 20-i bahreini szezonnyitó előtt érkezni fog rá további fejlesztés” – mondta Marko a német Sport1-nek.

Marko azt is elmondta, hogy az utolsó pillanatig fejleszteni akarják az autójukat, és a tesztek és a szezonnyitó Bahreini Nagydíj között is terveznek frissítést – padlógázzal akar haladni az osztrák istálló.

„A szabályok tavaly ugyanolyanok maradtak, ezért úgy döntöttünk, hogy hamar elkészítjük a 2021-es szezonra az autónkat. Akkoriban ez volt a jó döntés, most viszont éppen ellentétes a helyzet. Az új szabályok miatt mindenki a lehető legkésőbb akar elkészülni a kocsijával – emellett pedig nem is akarnak túl hamar megmutatni mindent.”