hero image

Marko: Talán Hamilton azt gondolja, hogy vissza kellett volna vonulnia!

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Wolff visszavágott Hornernek a tőlük elhozott mérnökök ügyében

FORMA-1

Bizarr tanáccsal látta el főnöke Imolában Norrist

FORMA-1

Így reagált Horner, amikor kiderült, ki áll Newey távozása mögött

FORMA-1

Videón Lewis Hamilton hihetetlen reakcióideje Imolából a startnál (videó)

Motorsport.hu
2022/04/25 08:07
A Red Bull tanácsadója, Helmut Marko és a csapatfőnök Christian Horner is válaszolt az imolai futam utáni, Lewis Hamiltonnal kapcsolatos kérdésekre – előbbi szerint talán Hamilton is azt gondolja, hogy vissza kellett volna vonulnia.
Ajánlott Óriási ferraris tömeg éltette Hamiltont Imolában, imádják az olaszok (videó)

Nagyon rosszul alakult az Emilia-Romagna Nagydíj Lewis Hamilton szempontjából, aki mindössze a 13. pozícióban ért célba, és többek között Max Verstappen is lekörözte a Mercedes versenyzőjét.

A verseny után a Red Bull tanácsadója, Helmut Marko viccelődött azzal, hogy talán érdemes lehetett volna visszavonulnia Hamiltonnak a tavalyi szezon után – ezen a télen két hónapra teljesen eltűnt a nyilvánosság elől a brit.

„Igazából még le is köröztük őt, szóval vissza kellett volna vonulnia tavaly – talán most ezt gondolja!” – viccelődött Marko a Sky Sports F1-nak adott interjújában.

Rajta kívül a Red Bull-csapatfőnök Christian Hornert is megkérdezték Hamilton helyzetéről, a brit így nyilatkozott a hétszeres világbajnokról:

„Nyilvánvalóan borzalmas hétvégéje volt Lewisnak, de ettől függetlenül még mindig egy nyolcszoros világbajnok” – mondta Horner, majd javította magát, hogy „hétszeres”, miután elfelejtette, hogy Rosberg is nyert egy címet.

„Lewis nem felejtett el vezetni az utolsó négy futamon, és egy ponton meg fogják oldani a gondjaikat, és kétségtelen, hogy újra tényezővé fog válni. De az is nyilvánvaló, hogy a fiatal srácok kiváló munkát végeznek jelenleg.”