hero image

Marko: Verstappen fizetése már most is közel van a maximumhoz…

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2022/02/04 08:08
A következő hetekben kezdi meg a tárgyalásokat a Red Bull csapata Max Verstappennel, aki a főtanácsadó Helmut Marko szerint nem számíthat komoly fizetésemelésre.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Bár 2023 végéig érvényes Max Verstappen szerződése, a Red Bull hamarosan elkezd tárgyalni egy új szerződésről a holland pilóta menedzserével – mondta el a csapat főtanácsadója, Helmut Marko, aki hozzátette, nem tart attól, hogy a Mercedes lecsap a tavalyi világbajnokra.

„Még ha Hamilton vissza is vonulna, akkor is kételkednék abban, hogy Max hozzájuk igazolna. A silverstone-i incidens tönkretette a kapcsolatukat, legalábbis Jos esetében biztosan ez a helyzet” – mondta az Autorevue-nek adott nyilatkozatában a GMM hírügynökség tudósítása szerint.

Viszont vélhetően Verstappenék több pénzt szeretnének keresni a következő szerződésükkel, Marko szerint pedig már közel van a 24 éves pilóta fizetése a „határhoz”.

„Max fizetése már most is közel van a maximumhoz, és egy nap el is fogjuk érni azt. A következő hetekben elkezdünk tárgyalni Maxszal. A menedzserét, Raymond Vermeulent nehéz volt elérni mostanában, mert a fia Dubajban versenyzett Josszal.”

Marko szerint a szerződés gyakorlatilag csak egy darab papír, és Verstappen megtartásáért azzal tehetik a legtöbbet, ha versenyképes autót biztosítanak számára.

„Ahogy már korábban is elmondtam, egy győztes autóra van szükségünk ahhoz, hogy hosszú távon megtartsuk Maxot” – zárta Marko.