hero image

Marko: Verstappenen és Leclerc-en kívül csak egy versenyző van ugyanebben a ligában

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2022/05/02 08:10
A Red Bull sportigazgatója, Helmut Marko azt nyilatkozta, szerinte csak egy versenyző van tehetség szempontjából ugyanabban a ligában, amiben Max Verstappen és Charles Leclerc van.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

A jelenlegi jelek szerint úgy néz ki, hogy Charles Leclerc és Max Verstappen világbajnoki harcát fogja hozni a 2022-es Forma-1-es szezon, és így vélekedik erről a Red Bull sportigazgatója, Helmut Marko is.

Az osztrák szakember azt is hozzátette, hogy szerinte csak egy pilóta van, aki tehetség szempontjából ugyanabban a ligában van, mint a két vb-esélyes klasszis, neki viszont a kocsija nem megfelelő az idei bajnoki harchoz:

„Szerintem Max és Charles között fog eldőlni a világbajnoki cím. Rajtuk kívül csak egy versenyző van ugyanabban a ligában tehetség szempontjából: Lando Norris. Neki viszont jelenleg nincs megfelelő autója a világbajnoki címhez” – mondta Marko az Auto Motor und Sportnak.

A hétvégi Miami Nagydíj előtt Charles Leclerc áll az élen a világbajnoki pontversenyben, Max Verstappen 27, Sergio Perez pedig 32 pontos hátránnyal rendelkezik a monacói versenyzővel szemben.