hero image
dppi

Marko visszavonta a Ricciardóval kapcsolatos nyilatkozatát!

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón a 2024-es F1-es tesztek leggyorsabb köre – on-board a Ferrarival!

FORMA-1

Videón, ahogy lelassul a Red Bull a bahreini F1-es teszteken

FORMA-1

Amatőr felvételen a kiszivárgott 2024-es Red Bull (videók)

FORMA-1

Együtt tesztelt Hamilton és Alonso Spanyolországban

Motorsport.hu
2022/11/19 13:45
Pár órával a nyilatkozata után a Red Bull-tanácsadó Helmut Marko azt mondta, valójában még nem írtak alá semmit Daniel Ricciardóval – egyes értesülések szerint vasárnap jön majd hivatalos bejelentés az ügyben.
Ajánlott 39 éves lett Lewis Hamilton

Péntek délelőtt a Red Bull tanácsadója a Sky Germanynek beszélt arról, hogy Daniel Ricciardo lesz a harmadik számú pilótájuk a 2023-as szezonban, aki amellett, hogy tartalék lesz, marketingfeladatokat is el fog látni, többek között show runokon is részt fog venni.

Péntek délután viszont már helyesbített Marko, és azt mondta, arról beszélt, hogy mi lenne, ha Ricciardo lenne a harmadik számú pilótájuk – a német sajtó szerint viszont nem erről beszélt.

Ezzel együtt az osztrák kitart amellett, hogy egyelőre semmit nem írtak alá korábbi versenyzőjükkel – egyes értesülések szerint hivatalos bejelentés az ügyben vasárnap várható:

„Azt mondta, hogy ha ő lesz a harmadik számú versenyzőnk. A ’ha’ viszont elveszett. Tárgyalunk Daniellel, de még nem írtunk alá semmit” – mondta a Motorsport Magazinnak.