hero image

Markót arról kérdezték, ki lesz Verstappen csapattársa 2023-ban

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2022/04/27 08:11
Egyelőre nem tudni, milyen párossal áll rajthoz a Red Bull a következő évben, erről kérdezték meg az istálló főtanácsadóját, Helmut Markót, aki csak annyit mondott, mikor döntenek Verstappen csapattársáról.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Sikeres hétvégén van túl a Red Bull csapata, hiszen a 2016-os Maláj Nagydíj óta először szereztek kettős győzelmet a Forma-1-ben, ráadásul 11 pontra csökkentették a hátrányukat a Ferrari mögött.

És míg a Ferrarinál 2024 végéig meghosszabbították Sainz szerződését, addig a Milton Keynes-i alakulatnál egyelőre kérdéses, hogy ki lesz Max Verstappen csapattársa 2023-ban – a két legfőbb jelölt Sergio Perez és Pierre Gasly.

A csapat tanácsadóját, Helmut Markót arról kérdezték, hogy ki erősíti majd az istállójukat a következő szezonban, ennek kapcsán elmondta, csak hónapok múlva hoznak döntést:

„A nyári szünetig fogunk döntést hozni arról, hogy ki lesz Verstappen csapattársa 2023-ban” – mondta Marko a Viaplay-nek, majd arra tért rá, hogy nem szeretnék elveszteni Pierre Gaslyt, de még van idejük:

„Pierre-rel 2023 végéig van szerződésünk, tehát van még egy kis időnk. Mint a Red Bullnál mindig, úgy most is csak a teljesítménytől függ minden” – tette hozzá az osztrák istálló tanácsadója.