hero image
dppi

Massa Alonsóról nyilatkozott, félhet az Aston Martin?

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón a 2024-es F1-es tesztek leggyorsabb köre – on-board a Ferrarival!

FORMA-1

Videón, ahogy lelassul a Red Bull a bahreini F1-es teszteken

FORMA-1

Amatőr felvételen a kiszivárgott 2024-es Red Bull (videók)

FORMA-1

Együtt tesztelt Hamilton és Alonso Spanyolországban

Motorsport.hu
2023/01/26 08:59
Fernando Alonso korábbi csapattársa, Felipe Massa felidézte, milyen volt együtt dolgozni a spanyollal a Ferrarinál, ami nem sok jót ígér a kétszeres világbajnok mindenkori csapatának.
Ajánlott 39 éves lett Lewis Hamilton

Két szezon után távozott az Alpine csapatától Fernando Alonso, aki tavaly 41 évesen is remek teljesítményt nyújtott, hiába babrált ki vele sokszor a francia istálló technikája.

2023-ban már az Aston Martin színeiben küzdhet a minél jobb eredményekért a kétszeres világbajnok pilóta, akiről a korábbi ferraris csapattársa, Felipe Massa nyilatkozott.

Bár a 2008-as vb-második Alonso versenyzői kvalitását nem vonja kétségbe, viszont úgy véli, hogy nem tett jót a csapatnak a spanyol pilóta jelenléte, ahogy neki is nehéz volt érvényesülnie Alonso mellett.

„Egyértelmű, hogy vele volt a legnehezebb együtt dolgozni. Először is, egy csodálatos versenyzőről beszélünk, ilyen szempontból nem is lehet másról beszélni” – kezdte Massa.

„De elég nehéz volt együtt dolgozni vele a csapaton belül. Tulajdonképpen kettéválasztotta a csapatot.”

„Ennek az eredménye nem volt pozitív a csapatra nézve, ahogy rám nézve sem. Úgy éreztem, nem vagyok elég erős ahhoz, hogy dolgozzak, és hogy a csapat rám is figyeljen.”