Max Verstappen számára nem volt igazán izgalmas a beszélgetés, hiszen számára már jóval korábban eldőlt minden.

Ez az év a Red Bull totális dominanciájáról szólt, ami sok tekintetben minden korábbit felülmúlt: Gyakorlatilag Verstappen egyedül is behúzta volna az évet a Red Bullnak, ami megint sokat elmond.

Óriási volt a csapat fölénye, legalábbis Verstappen vezetésével, mert Pérez nem tudta hozni a szintet. Kisebb csoda, hogy év közben nem váltották le, ami minden bizonnyal megtörtént volna, ha egy juniorról van szó.

Korábban már nem egyszer tette ezt meg a Red Bull, de most nem hajtotta annyira őket a tatár, hiszen nem lehetett kérdés, hogy övék lesz az első hely. A Red Bull végül 860 ponttal fejezte be a bajnokságot az élen, ami új rekord.

Döbbenetes, hogy a Mercedes a második helyen 409 ponttal zárt, alig pár ponttal a Ferrari előtt. Rendkívül szoros volt a két gyártó között a csata, még Abu Dhabiban sem lehetett tudni, mi lesz ennek a vége.

Érdekes volt hallgatni a beszélgetéseket Leclerc és Russell között, addig Verstappen inkább csak hallgatott. Nem volt érintett a témában, hiszen számára jó pár hónappal ezelőtt gyakorlatilag eldőlt minden, csak várnia kellett.

Remek ötlet volt a szervezők részéről, hogy egy ideje a versenyzők, az első három helyezett egy térbe kerül, ahol olyan beszélgetések zajlanak, melyek azelőtt nem, vagy csak kamerákon kívül. Odakint pedig a VIP-vendégek figyelték őket, az üvegfalon túl.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL