Max Verstappen kedvesének kislánya is hatalmas rajongója a holland világbajnoknak, aki igazi rekorder.

Úgy tűnik, Verstappen a magánéletében is megtalálta azt az utat, ami igazán teljessé teszi. Egy ideje Kelly Piquet a párja, aki történetesen Nelson Piquet, a legendás brazil F1-es világbajnok lánya. Kelly noha 35 esztendős, így jelentősebb a korkülönbség kettejük között, nagyon is jól működik a kapcsolatuk.

Érdekesség, hogy Kelly 2017-ben Daniil Kvyat párja volt, aki szintén a Forma-1-ben versenyzett. Sőt, közös gyermekük is született, a kislány 2019-ben látta meg a napvilágot, majd pár hónappal később, decemberben szakított a két híresség, ami sokakat meglepett, és a média igencsak rárepült a témára.

Még nagyobb meglepetést okozhatott, amikor kiderült, hogy Verstappen és Kelly randizgatnak. Azóta évek teltek el, ugyanis 2021 januárja óta vannak együtt, és a holland rekorder nagyon szereti a kedvesét, tökéletes közöttük a kapcsolat. Mivel együtt élnek, így Kelly kislánya is megismerhette a Red Bull sztárjával, akivel szintén jó a kapcsolata.

Mondhatni a legaranyosabb rajongója Verstappennek, és Japánban is ott volt, boldogan ünnepelt a pódium előtt az édesanyjával. Max teljesítményére az is hatással lehet, hogy ilyen boldog, kiegyensúlyozott, hiszen ha odahaza is annyira jól mennek a dolgok, mint a pályán, az egy több mint erős kombinációt jelent.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL