hero image
DPPI

Még a Red Bull sem bírt Hülkenberggel az Osztrák Nagydíjon (videó)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Wolff visszavágott Hornernek a tőlük elhozott mérnökök ügyében

FORMA-1

Bizarr tanáccsal látta el főnöke Imolában Norrist

FORMA-1

Így reagált Horner, amikor kiderült, ki áll Newey távozása mögött

FORMA-1

Videón Lewis Hamilton hihetetlen reakcióideje Imolából a startnál (videó)

Motorsport.hu
2023/07/02 12:29
Legalábbis az egyik Red Bull, és bizonyos ideig, mert később kijött a különbség a két autó között az Osztrák Nagydíj sprintfutamán.
Ajánlott Óriási ferraris tömeg éltette Hamiltont Imolában, imádják az olaszok (videó)

Nico Hülkenbergre mindig lehet számítani, a valaha volt legtöbbször reaktivált F1-es versenyzőnek mondhatja magát. Számtalanszor leírták már a királykategóriás karrierjét, majd rendre bizonyított.

A tapasztalt német pilóta igazi negatív rekorder, mivel a számtalan futam ellenére sincs még dobogós helyezése, de ettől függetlenül kiváló versenyző. A maga 35 évével pedig óriási tapasztalattal is rendelkezik, pedig mintha csak tegnap lett volna, amikor 13 évvel ezelőtt bemutatkozott a Williamsszel.

Nagy karriert jósoltak neki, és a németek izgatottak voltak, hiszen Michael Schumachert gyakorlatilag lehetetlen felülmúlni. Később ugyan lett egy új német világbajnoka az F1-nek, nem Hülkenberg ért fel a csúcsra.

Nico Rosberg már régóta kilépett, rögtön a világbajnoki címét követően. Hülkenberg viszont még mindig itt van, és a Haas nagyon elégedett a teljesítményével, az Osztrák Nagydíjon is az volt.

Alább azt a jelenetet nézhetjük meg, ahogy Hülkenberg a sprintfutam rajtját követően beteszi a Haas gépét a Red Bull elé egy parádés manőver kíséretében. Később ugyan visszacsúszott, ezzel a manőverrel ismét bizonyított.