hero image

Még Imola előtt bejelentést tesznek Sainz F1-es jövőjéről – olasz sajtó

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Charles Leclerc szerezte a Ferrari első 2023-as pole-pozícióját az F1-es Azeri Nagydíjon!

FORMA-1

Videó: Gasly autója az edzésen kigyulladt, az időmérőn összetört

FORMA-1

Szinte minden autóban kicseréltek valamit a hajtásláncban az FIA enyhítése után

FORMA-1

Verstappen az élen az Azeri Nagydíj egyetlen szabadedzésén, bajban az Alpine

Motorsport.hu
2022/04/12 08:29
Az olasz Corriere dello Sport arról ír, hogy Carlos Sainz szerződéshosszabbítását már az imolai nagydíjhétvége előtt be fogja jelenteni a Ferrari, és a részletekben már meg is egyeztek a felek.
Ajánlott „Szerintem Ericsson eltalált” – ikonikus rádiózás és safety car mögötti ütközés Bakuból

Carlos Sainz tavaly sokakat meglepve Charles Leclerc előtt tudott végezni első ferraris szezonjában, és már ekkor sok szó esett arról, hogy hamarosan szerződéshosszabbítást írhatnak alá a felek.

Bár ez télen nem jött össze, úgy hírlik, hogy már az év negyedik versenye után hivatalos bejelentés fog érkezni arról, hogy Sainz meghosszabbítja a kontraktusát a Ferrarival, így egy ideig még a Leclerc-Sainz duót láthatjuk a maranellóiaknál.

„A szerződés részleteiről nemrég állapodtak meg, már csak a folyamat véghezvitele hiányzik, egymás után kell elvégezni a lépéseket, hogy minden megfeleljen a Wall Street-i és az olasz tőzsde szabályainak: aláírás zárt körben, majd 24 órán belül jön a bejelentés” – írta a Corriere dello Sport a FormulaPassion beszámolója szerint.

Sainz legutóbbi versenye, az Ausztrál Nagydíj egyáltalán nem alakult fényesen: miután a piros zászló kifogott rajta, csak a kilencedik lett az időmérőn, a futamon pedig kiesett, így Leclerc 71-33-ra vezet előtte a pontok tekintetében, Brundle szerint pedig gyorsan fordítania kell a helyzetén, ha nem akar második számúvá válni.