Most már egyetlen napot sem kell várnunk arra, hogy elinduljon a 2023-as Forma–1-es szezon, hiszen pénteken, magyar idő szerint ebéd után zöldre vált a bokszutca végi lámpa, és az autók idén először gurulhatnak majd ki az első szabadedzés keretében.

Ennek megfelelően egyre nagyobb várakozás előzi meg az eseményeket, a sorozat pedig gondoskodott róla, hogy még izgatottabbak legyünk, hiszen nemrég közzétette az idei évre készített hivatalos főcímet.

A korábbi években már megszokhattuk, hogy a versenyzőket egyesével felsoroló főcím nagyszerűen fest, miközben a háttérben az F1 hivatalos himnusza szól, és mindez most sincs másként.

A bemutató az újoncokkal és a visszatérő Nico Hülkenberggel kezd, majd onnan megyünk szépen lassan a mezőny eleje felé, míg végül meg nem érkezünk a tavalyi bajnokhoz, Max Verstappenhez.

Ahogy pedig az az ilyen videókban lenni szokott, a versenyzők legtöbbje nagyon keményen és elszántan néz a kamerába, mindenki igyekszik magabiztosságot sugallni, miközben persze tudják, hogy ez az idény sem lesz sétagalopp.

A várakozásnak azonban szerencsére már tényleg vége, hiszen elindul a szezon, mi pedig minden egyes közvetítés előtt élvezhetjük majd az új főcímet.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL