Van miért büszkének lennünk a Magyar Nagydíjra, aminek az időmérő edzése is nagyon látványosra sikeredett.

A hétvége legnagyobb híre, hogy a Magyar Nagydíj 2032-ig írta alá az új szerződését az F1-ben. Ez egyúttal azt jelenti, hogy azok a gyerekek, akik most születnek, közel10 évesen is biztosan ott lehetnek a Hungaroringen, amikor lejár a most aláírt szerződés.

Aggodalomra nincs ok, valószínűleg bőven a kontraktus lejárta előtt hosszabbítani fog a pálya, de addig még számos átalakítás fog történni. Fantasztikus fejlesztések vannak úton, de most még koncentráljunk a 2023-as hétvégére.

Eddig szinte érinthetetlen volt a Red Bull az időmérőkön, akárcsak a futamokon. A Magyar Nagydíj viszont megmutatta, hogy bármi megtörténhet, és egyelőre úgy fest, most lehet a legnagyobb nyomás Verstappenen

A harmadik címe finoman szólva sincs veszélyben, de lehetséges, hogy Hamilton behúzza a kilencedik győzelmét a pályán. Egészen minimális különbséggel lett övé a pole Verstappen előtt, majd jött Norris.

A McLaren továbbra is nagyon gyors, ami ugyancsak nagy hír, viszont az Aston Martin visszaesett. Addig Russell már a Q1-ben búcsúzott, a csoda is kevés lenne ahhoz, hogy dobogóra álljon, ám várjuk ki, mit hoz a vasárnap. Az időmérő összefoglaló videóját erre a linkre kattintva érhetitek el.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL