hero image
dppi

Megérkezett a Magyar Nagydíj összefoglaló videója

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Alonso még mindig pengén rajtol a Forma-1-ben (videó)

FORMA-1

Néz meg Hamilton leggyorsabb körét az új Mercedesszel a Bahreini Nagydíjról (videó)

FORMA-1

Látványos jelenetek az évadnyitó F1-es Bahreini Nagydíjról (videó)

FORMA-1

Videón a 2024-es F1-es tesztek leggyorsabb köre – on-board a Ferrarival!

Motorsport.hu
2023/07/23 18:09
Már elérhető a Magyar Nagydíj összefoglaló videója, amiben minden benne van, a rajttól egészen a leintésig.
Ajánlott Alonso még mindig pengén rajtol a Forma-1-ben (videó)

Semmi panaszunk nem lehetett a Magyar Nagydíjra, és most abszolúte nincs szó túlzásról. Már az nagy öröm volt, hogy hosszabbított a Forma-1 a Hungaroringgel, melynek bizonyos részei át fognak alakulni.

Izgatottan várjuk a fejlesztéseket, akárcsak a mezőny, akik ezen a hétvégén gurultak pályára a legendás magyar pályán. Már az időmérő edzés is izgalmas volt, és a nézők remekül szórakozhattak.

Tömve voltak a lelátók, kirakhatták a megtelt táblát, ráadásul bevételi rekordot könyvelhet el a nagydíj. Ez szintén remek hír, mert fontos, hogy a verseny pénzügyileg is megérje, hiszen ez elsősorban üzlet.

Ezzel sincs gond, a magyarok nagyon szeretik a Forma-1-et, a külföldiek pedig a Hungaroringet. Egyesek már a 80-as évek óta folyamatosan kijárnak a nagydíjakra, és az idei is jól sikerült, bár Verstappent megint nem lehetett megállítani.

A Red Bull holland versenyzője nem tette izgalmassá a győzelemért zajló csatát, ami gyakorlatilag pár másodpercig tartott. A McLaren félelmetesen gyors lett, és már ők a második erő, amit Norris tökéletesen használt ki Pérez előtt. Ha kíváncsiak vagytok a verseny összefoglaló videójára, akkor kattintsatok erre a linkre.