hero image
dppi

Megérkezett a várva várt extra videós csomag a Magyar Nagydíjról

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Megérkeztek a legjobb F1-es belsőkamerás felvételek a Japán Nagydíjról

FORMA-1

Hamilton necces előzése Alonso ellen Suzukából (videó)

FORMA-1

Alonso megérdemelné a Red Bull ülését

FORMA-1

Aggódhat a Ferrari és a Mercedes

Motorsport.hu
2023/07/26 10:19
Sokan vártak már erre az extra videós csomagra a Magyar Nagydíj után, de vége a várakozásnak, már elérhető, nézhető az új F1-es tartalom.
Ajánlott Videó: Fernando Alonso zseniális rajtja, majd laza rádiózása

A Magyar Nagydíj mindig hozza a kötelezőt, kivétel nélkül, és többek között emiatt is lehet olyan kiváltságos helyzetben a Hungaroring, hogy a 80-as évek óta egyetlen egy futam sem maradt ki, ami páratlan.

Még a koronavírus idején is versenyt rendezhetett a magyar pálya, mellyel nemrég 2032-ig hosszabbítottak. Stílusosan a legutóbbi Magyar Nagydíjon jelentették be a hírt, amire sokan felkapták a fejüket.

Ennek nemcsak a magyar rajongók örülnek, hiszen rengeteg külföldi látogatja Mogyoródot. Vannak, akik a kezdetek óta kitartanak a magyar verseny mellett, amikor még Ayrton Senna és Nelson Pique-t is versenyzett.

Korszakok, amik már nem léteznek többé, de mindig emlékezni fogunk rájuk, ahogyan Sennára is, aki 1994 óta nem lehet velünk. Még lehetett volna pár erős éve az F1-ben, többek között a Magyar Nagydíjon is.

Ha már magyar versenyhétvége, akkor megosztjuk veletek a nagy hírt, mert elkészült a legújabb F1-es extra, melyben eddig nem látott belsőkamerás felvételek is láthatóak a Magyar Nagydíjról. A videót erre a linkre kattintva nézhetitek meg.