hero image
DPPI

Megérkezett a várva várt F1-es extra az Osztrák Nagydíjról (videó)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón a 2024-es F1-es tesztek leggyorsabb köre – on-board a Ferrarival!

FORMA-1

Videón, ahogy lelassul a Red Bull a bahreini F1-es teszteken

FORMA-1

Amatőr felvételen a kiszivárgott 2024-es Red Bull (videók)

FORMA-1

Együtt tesztelt Hamilton és Alonso Spanyolországban

Motorsport.hu
2023/07/05 13:59
Elérhetővé vált a TOP-10-es videós összeállítás a 2023-as Osztrák Nagydíjról, melynek ideje alatt bőven volt mit néznünk.
Ajánlott 39 éves lett Lewis Hamilton

Spielberg közönségenem unatkozhatott, mert két időmérőt, illetve két futamot láthattunk. Emellett még az ég is leszakadt, ugyanakkor sokkoló eredmény nem született, Max Verstappen minden eddiginél nagyobb különbséggel vezet.

Elképesztő az az előny, amit Verstappen birtokol, és ugyanez igaz a Red Bullra is. Gyakorlatilag már most eldőlt a legfontosabb kérdés, és sokan azt szeretnék, hogy Sergio Pérez adja át a helyét a csapatnál.

Daniel Ricciardo jó megoldás lehetne, ugyanakkor az ausztrál versenyző egy másik csapatnál kerülhet bevetésre. Érdekes lenne látni, mihez kezd ismét Verstappen csapattársaként, bár így sincs veszélyben a bajnoki címe.

Más lenne a helyzet, ha éles csatát látnánk, ám messze nem erről van szó. Meglátjuk, mit hoznak a következő hónapok, de fogalmazzunk úgy, hogy nincs nyomás alatt Verstappen és a Red Bull a bajnokságban.

Az Osztrák Nagydíjon is hozták a kötelezőt, és szerencsére sok minden más is történt. Ennek kapcsán készült el a TOP-10-es onboard videós összeállítás, amit erre a linkre kattintva nézhettek meg.